DISTRIBUTEUR VAN OPTISCHE-EN ZONNEBRILLEN

EUROPTIC is verdeler van optische en zonnebrillen van de merken Façonnable, Paul & Joe, Ba&Sh, Moleskine, Gouverneur et GouV/Au. We stellen ook voor de brillenaccessoires van Valrose. Gelegen in Hannuit we zijn aanwezig op de Belgisch-Luxemburgse markt. 

ba & sh

De eyewaer ba & sh-collecties zijn ontworpen voor sprankelende VROUWEN, spontane, goed in hun hoofd en in hun lichaam, zonder gedoe, positief, sexy en aangenomen, voldaan en enthousiast ...

ba2020_SOL_A4portrait_2020fev.jpg
2003_FA_OPT_CORBEILLE_FRENCH_RIVIERA_A4_Paysage_72dpi.jpg

Façonnable

De collecties optische en zonnebrillen bieden aan mannen ouder dan 26 een chique look aan de hand van kwaliteitsproducten.

Paul & Joe Eyewear

De collectie Paul & Joe Eyewear is een feest van kleuren en van combinaties van originele materialen waarvoor Sophie Mechaly, de ontwerpster van het prêt-à-porter merk, een voorliefde heeft. Zeer vrouwelijke thema’s, zoals rozen, parels en duiven, sieren de monturen van de optische brillen en de zonnebrillen.

PJ20_PORTRAIT_VISU-FEMME-SOLAIRE_WEB.jpg
FAG_COM2020_OPTIQUE-SOLAIRE_PAYSAGE_WEB5.jpg

Façonnable pour les Garçons

Geïnspireerd door de geest van de Façonnable for Men-collecties maar opnieuw bewerkt voor de jongsten, zijn de Façonnable-brillen voor jongens ontworpen om kwaliteit, comfort en soberheid te combineren.

Little Paul & Joe Eyewear

Bijna zoals de groten, maar voor de kleintjes! 

LIT19_COM-OPTduo_portrait_A4_WEB.jpg
Valrose.png

Valrose

Valrose dress your glasses! 

Meer informatie

 

Gouverneur

De collectie Gouverneur is de belichaming van deskundigheid van Gouverneur Audigier. Het verleg de grenzen in termen van verfijning, kwaliteit van materialen en zuiverheid van de lijnen.

Meer informatie

 

Corium 1.jpg
Mini puce 1.jpg

GOUV/AU

De collectie GOUV/AU is de ongebreidelde erfgename van Gouverneur Audigier. Ze bezoekt de historische modellen van Het Huis opnieuw door hen een vleugje subtiele stedelijke en trendy stijl te geven.
Meer informatie